Trondheim kammermusikkfestival 22.-29. September 2024

OM FESTIVALEN Partnere KONTAKT Competition Program
English
Tidspunkt ikon
man. 21. sep - 18.00
Sted ikon
Olavshallen, Store sal

ÅPNINGSKONSERT: FARGESPILL TRONDHEIM OG LFMK

325,-/150,- (barn/stud)
Medvirkende
Barn og unge fra hele verden
Trond Hustad, kapellmester/tangenter
Magnus Forsberg, trommer
Mattis Kleppen, bass
Hans Petter Vik Sæther, gitarer
Luftforsvarets musikkorps
Torodd Wigum, dirigent
 
Regi/instruksjon
Ingrid Fostad, Lea Moxness, Seela Wanvik og Majken Wærdahl

Åpningsforestillingen er dessverre avlyst. Fargespill er samspill på tvers av kulturer – grenseutviskende møter mellom barn og ungdom gjennom dans, musikk og akrobatikk. Møter som berører og beriker. Bak selve forestillingen ligger et høyt antall timer med undervisning, øving og samhandling. Det er mange aktører som jobber tett sammen og alle disse har vi ansvar for. Det er derfor med svært tungt hjerte at vi må avlyse årets Fargespill, selve åpningsforestillingen under Trondheim kammermusikkfestival. 

Dette spesielle året har gitt oss mange utfordringer og begrensninger. Og selv om vi har snudd alle steiner for å kunne vise årets Fargespill, har vi kommet fram til at dette er den riktige avgjørelsen slik situasjonen er. Vi jobber videre mot Fargespills 10-årsjubileum i 2021, hvor alle verdiene forestillingen står for skal feires – mangfold, inkludering, demokrati og samspill på tvers av språk og kultur!

Har du kjøpt billetter vil du få epost/sms fra Olavshallen i neste uke om refusjon.

 

Gjennom musikk, sirkus og dans ser vi tydelig hvor åpenbart det er at vi er like og hvor berikende det er at vi er forskjellige!

I festivalens jubileumsår åpner vi med Fargespill – et fyrverkeri av sang, dans, musikk og sirkus. Byens storstue, Olavshallen, vil boble av entusiasme og energi når barn og unge fra hele verden og byens beste korps møtes i musikkglede og samspill. Fjorårets samarbeid med Luftforsvarets musikkorps var så vellykket at de blir med for full blås igjen i år.

Det er niende gang unge trøndere fra hele verden byr på musikk og dans fra sine hjemland i møte med den norske kulturarven – forestillinger som rører og berører publikum i alle aldre. 


Les om festivalens smitteverntiltak her.

 
I samarbeid med Trondheim kommunale kulturskole, Luftforsvarets musikkorps og Stiftelsen Fargespill.
Støttet av Trondheim kommune og Trøndelag fylkeskommune.