Trondheim kammermusikkfestival 24. september-1. oktober 2023

Kjøp billetter Program Artister KONTAKT Partnere
English

Tilgjengelighet

Publisert: 03.05.2020

Logo Tilgjengelighet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trondheim kammermusikkfestival er en del av prosjektet «Tilgjengelighetsmerket», og ønsker å være inkluderende og tilgjengelig for alle. Her finner du informasjon om billetter, spillesteder og det å være frivillig. Kontakt oss på epost

Om du har du tilbakemeldinger på tilgjengeligheten på våre arrangement, eller på våre nettsider og/eller informasjonen om tilgjengelighet under her, ta gjerne kontakt med oss! Epost: post@kamfest.no eller ring produsent Thekla Nyberg, 99785659.  

Rullestolbrukere og ledsagerbevis

Billetter til rullestolbrukere er tilgjengelig på våre billettsider på de arrangement der det er mulig å komme inn med rullestol. Om du ønsker å kjøpe billett til en Hjemme hos-konsert, og er avhengig av rullestol, vennligst ta kontakt med oss på billett@kamfest.no 

Ledsagere med gyldig bevis kommer gratis inn på alle våre konserter. Ledsagerbilletten bestilles samtidig med andre billetter. Billettavgift tilkommer.   

Frivillig

Hvis du har lyst til å bidra som frivillig under festivalen og trenger tilrettelegging, vil vi gjerne ha deg med. Her finner du frivilligsidene våre.  

Se gjerne filmen under her, der to av våre frivillige medvirker.

Frivilligheten - tilgjengelig for alle from Norske Kulturarrangører on Vimeo.

Parkering og offentlig kommunikasjon

De fleste spillestedene ligger i direkte tilknytning til offentlig vei og med godt utbygd offentlig kommunikasjon. Vi vil legge ut ekstra informasjon under programsidene på de arrangementene som ligger i boligområder og utenfor bykjernen. Ta kontakt ved ytterligere spørsmål. 

Spillesteder

Siden festivalen benytter en del eldre lokaler og private hjem, er det noen utfordringer knyttet til disse. Under finner du en liste over spillestedene og hvor tilgjengelig disse er.

Oppdatert september 2023.

Credo: Trinnfri adkomst. God fremkommelighet for rullestolbrukere.

Dokkhuset: Trinnfri adkomst. Har HC-toalett.

Ferstad Gård: Trinnfri adkomst til konsertsal. Toaletter kun i andre etasje. Ikke heis. 

Frimurerlogen: Ikke trinnfri adkomst ved hovedinngang. Frimurerlogen har flere innganger, hvorav én er fra bakkeplan som gir tilgang for de som kommer i rullestol eller av andre årsaker ikke kan benytte seg av trappene. Denne inngangen finner du til venstre for hovedinngangen, altså i Kongens gate og mot Søndre gate. Innenfor dørene er det en heis opp til både foajeen og til Storsalen. HC-toalett finner du i foajeen (inngangshallen). Alle toaletter er i 1.etg. Ved ønske/og såfremt beskjed er gitt på forhånd, så er det fint mulig å reservere seter for publikum med nedsatt funksjonsevne ytterst i radene.

Nidarosdomen: God tilgjengelighet. Se info på hjemmesiden til Nidarosdomen her

NTNU Kammersalen: God tilgjengelighet via heis ved inngang til NTNU institutt for musikk/Trondheim kommunale kulturskole. HC-toalett.

Olavshallen: God tilgjengelighet. Se info på hjemmesiden til Olavshallen her

Ringve musikkmuseum: God tilgjengelighet. Se info om tilgjengelighet på hjemmesiden til Ringve musikkmuseum her. Info om adkomst og offentlig transport til Ringve finner du her.

Stiftsgården: Tilgjengelig for rullestol. Se informasjon på hjemmesidene til Stiftsgården her.

Vår Frue Kirke: Trinnløs inngang, tilrettelagt for rullestolbrukere. 

Hjemme hos-konsertene: Hjemme hos-konsertene er ofte lagt til private hjem, og noen ganger til historiske bygninger. Det ligger informasjon om de ulike lokalene under hvert arrangement. Ta gjerne kontakt om du ønsker billett til en av disse konsertene, og trenger tilrettelegging, så ser vi sammen på mulige løsninger.

 

TICC Mesterklasser i Olavskvartalet:

Ta kontakt før oppmøte for å være garantert åpne dører hele veien.

  • Rom 316: God tilgjengelighet. HC toalett.
  • Kammersalen: God tilgjengelighet. HC toalett. Redusert sikt for rullestolbrukere på galleri, ta kontakt for plass på scenegulv.
  • Rom 618: Grei tilgjengelighet. HC toalett. Ta kontakt på forhånd da heis kan være låst på dagtid.
  • Rom 527: Grei tilgjengelighet. HC toalett. Ta kontakt på forhånd da heis kan være låst på dagtid. heis kan være låst på dagtid.
  • Rom 401, 402, 403, 404, 406, 414 og 415: HC toalett. Ta kontakt på forhånd da heis kan være låst på dagtid.
  • Orgelsalen: Dårlig tilgjengelighet, anbefales ikke
  • K-203: Dårlig tilgjengelighet, anbefales ikke.