Trondheim kammermusikkfestival 19.-26. september 2021

Korona-info Kjøp billetter Program Artister Partnere
English

Ja, det blir Kamfest i 2021

Publisert: 07.08.2020

Trondheim kammermusikkfestival er glade for å kunne bekrefte at det blir festival i 2021. I september vil vi arrangere konserter som er åpne for publikum, med fabelaktige musikere fra både inn- og utland. Vi er overbeviste om at den beste måten å oppleve nettopp kammermusikk på, er ved å være tilstede i det rommet og øyeblikket som musikken fremføres i. Derfor er vi takknemlige for at publikum, artister og alle våre medarbeidere også i år kan glede seg til konserter og festivalstemning. Slik gjør vi det

Årets konserter er åpne for publikum og du kjøper billett som vanlig. I tråd med restriksjonene på antall publikum og krav til avstand (énmetersregelen), har vi i år lavere billettkapasitet. 
Festivalmagasinet vårt publiseres i juni 2021 og presenterer årets planlagte program i sin helhet. Vi vil oppdatere informasjonen fortløpende ved eventuelle endringer i programmet, eller ved endringer i retningslinjer fra helsemyndighetene som påvirker gjennomføring av festivalen. Eventuelle endringer i program vil oppdateres både her og under konsertene som blir berørt.

Alltid trygge opplevelser

Det skal være trygt å gå på konsert hos Trondheim kammermusikkfestival. Trygghet for artister, frivillige og publikum kommer først. Derfor forholder vi oss til maksantall for publikum og énmetersregelen, og vi stiller med ekstra publikumsvakter som veileder publikum. 

Under Kamfest i 2020 gjennomførte vi 29 konserter. Vi hadde over ti artister fra utlandet som gjennomførte karantene og testing før de spilte konserter, i henhold til de reglene som gjaldt på det tidspunktet. Vi var heldige med tidspunktet for festivalen, og hadde ingen smittede.Om du har spørsmål om hvordan vi håndterte konserter og smittevern i 2020, og hvordan vi gjør det i 2021, kan du ta kontakt med produsenten vår Gunn Mogseth Skrove på gunn @ kamfest.no