Trondheim kammermusikkfestival 20.-27. september 2020

Korona-info Program Kjøp billetter KONTAKT Competition
English

Ja, det blir Kamfest i år!

Publisert: 07.08.2020
2020 er et år der mye er uvanlig for oss alle. Derfor er vi i Trondheim kammermusikkfestival særdeles glade for å kunne bekrefte at ja, det blir festival og ja, vi kan arrangere konserter som er åpne for publikum, med fabelaktige musikere fra både inn- og utland.
 Vi er overbeviste om at den beste måten å oppleve nettopp kammermusikk på, er ved å være tilstede i det rommet og øyeblikket som musikken fremføres i. Derfor er vi takknemlige for at publikum, artister og alle våre medarbeidere også i år kan glede seg til konserter og festivalstemning. 

Alltid trygge opplevelser

Det skal være trygt å gå på konsert hos Trondheim kammermusikkfestival. Derfor forholder vi oss til maksantall for publikum og enmetersregelen, og vi stiller med ekstra publikumsvakter som veileder publikum. Om du har spørsmål om hvordan vi håndterer konserter og smittevern, kan du ta kontakt med produsenten vår Gunn Mogseth Skrove på gunn @ kamfest.no

Her kan du kjøpe billetter.

Slik gjør vi det

Årets konserter er åpne for publikum og du kjøper billett som vanlig. I tråd med restriksjonene på antall publikum og krav til avstand (enmetersregelen), har vi i år lavere billettkapasitet. Trygghet for artister, frivillige og publikum kommer først.

De utenlandske artistene vil kunne komme hit i henhold til reglene for arbeidsreiser, selvsagt med testing og karantenedager. Festivalprogrammet og planene for konserter og artister er gjennomgått og godkjent av smittevernledelsen i Trondheim kommune. 

Festivalmagasinet vårt ble publisert i juni 2020 og presenterer årets planlagte program i sin helhet. Oppdatert informasjon vil publiseres fortløpende her og under konsertene som blir berørt.

Status pr. 31.08.2020:

Ny konsert:

Mandag 21. september, Vår Frue kirke: Du verden! En konsert med Luftforsvarets musikkorps og Torodd Wigum. Gratis. Les mer her.

Artister:

Dreamers' Circus erstattes av The Nordic Fiddlers Bloc.

Trio Opal erstattes av Alpaca Ensemble. På konserten Vi feirer nytt flygel erstattes trioen av Erlend Skomsvoll (klaver), Amalie Stalheim (cello) og Berit Cardas (violin).

Tegnspråkartist Ragna Huse erstattes av Torill Ringsø.

Lokaler Hjemme hos-konsertene:

På grunn av smittevernhensyn har vi flyttet konsertene fra private hjem til andre lokaler. Se konsertsidene her for endringer. Om du allerede har kjøpt billett, vil du få en epost med informasjon om endringen.

Utsatt:

Hjemme hos kommunen fredag 25. september er utsatt til 2021. Nytt program og artister vil bli annonsert ved programslipp i juni 2021.

Avlyste konserter: 

Mandag 21. september: Åpningskonsert: Fargespill Trondheim og Luftforsvarets musikkorps, Olavshallen

Annet:

Mesterklasser: Alle mesterklasser er lukket for publikum. Alle mesterklasser er åpne for NTNU's studenter og ansatte. Møt komponisten er åpen for publikum.

Pils & prat fredag 25. september (s.27 i Festivalmagasinet): Arrangement er lukket. 

FESTIVALPASS

I forbindelse med koronapandemien forventes store begrensninger på antall publikummere ved alle konsertene. Derfor kan vi dessverre ikke tilby festivalpass i år. I stedet tilbyr vi 20% rabatt ved kjøp av fire eller flere billetter! Rabatten gjelder alle konserter unntatt Credo, Åpningskonsert og "Mozart & Simpson". Se her for kjøp av billetter.