Trondheim kammermusikkfestival 22.-29. september 2019

Program Kjøp billetter Competition
English

Frivillig

Generell info Distribusjon Billettsalg/-kontroll Arrangement/rigg Festivalkontor Catering Transport TICC Registrering

Generell info

Hvert år er vi avhengige av mange frivillige ildsjeler for å gjennomføre festivalen. Vi trenger frivillige til mange ulike oppgaver. Vi har seks ulike grupper du kan velge mellom. Hver gruppe ledes av en prosjektleder som har ansvar for å legge til rette arbeidsplaner og informasjon om arbeidsoppgaver til gruppemedlemmene. Vi holder et informasjonsmøte i god tid før festivalen hvor blant annet prosjektlederne vil bli introdusert.

Vi tilbyr:
Som takk for innsatsen får du gratis inngang på de fleste konserter med ledige plasser, et eksemplar av festivalens T-skjorte, og du blir også invitert på avslutningsfesten sammen med festivalartistene, festivalledelsen og hele festivalstaben. Du får naturligvis dekket alle utgifter i forbindelse med oppgaver for festivalen. Ikke minst får du musikalske og sosiale opplevelser du kan leve lenge på!

Vi ønsker at du:
Er blid, entusiastisk og har innsatsvilje!

Påmelding:
Registrer deg i dette skjemaet for å bli med som frivillig på Kamfest 2019! Vi arrangerer infomøte for alle frivillige i forkant av festivalen. Dato for dette er ikke klart enda.

Spørsmål?
Ta kontakt på e-post trondheim@kamfest.no dersom du har spørsmål. 

Distribusjon

Denne gruppen har ansvar for distribusjon av festivalmagasinet, flyers og plakater i Trondheim og omegn i forkant av og under festivalen. Det er behov for frivillige både med og uten førerkort til dette arbeidet, og vi trenger personer som er tilgjengelige i månedene før festivalen.

Billettsalg/-kontroll

Her vil du jobbe med salg av billetter og billettkontroll på de ulike konsertarenaene. Som billettselger, vakt og billettkontrollør er du i direkte kontakt med publikum og skal bidra med å informere publikum om festivalprogrammet og veilede publikum med en serviceorientert innstilling. I forkant av festivalen vil du få orientering og opplæring i billett- og betalingssystemet vi bruker. Arbeidstiden er på kveldstid. Billettkontrollører sørger for innslipp og billettkontroll, samt sikring av rømningsveier i konsertlokalene.

Arrangement/rigg

Denne gruppen jobber med opp- og nedrigg på konsertstedene, frakt av instrumenter og bistår med teknisk rigg dersom det er behov for det. Noe av arbeidet kan være fysisk krevende. Arbeidstiden vil variere, og vi har behov for folk fra tidlig morgen til etter konsertslutt.

Festivalkontor

Dette er arbeid på festivalkontoret vårt på Scandic Nidelven hotell. Oppgavene varierer fra akkreditering og billettsalg til å svare på spørsmål fra publikummere, artister og andre. Som kontorfunksjonær er du i direkte kontakt med publikum, artister og andre frivillige. Vi er derfor på jakt etter blide og serviceorienterte medarbeidere. Før oppstart av festivalen vil du få orientering og opplæring i billett- og betalingssystemet vi bruker. Arbeidstiden er fordelt på to vakter i tidsrommet 10.00-18.00.

Catering

Cateringgruppen jobber med å servere mat på de ulike konsertarenaene til artistene, prosjektledere og frivillige. Her trenger vi frivillige til å utføre enkle kjøkkenoppgaver, og vi ønsker serviceinnstilte og ryddige medarbeidere.

Transport

Denne gruppen har ansvar for transportering av artister og gjester. Her trenger vi seriøse og erfarne medarbeidere med gode kjøreegenskaper. Utvidet sertifikat er en fordel, men ikke en forutsetning. Behovet er transport til og fra Værnes, samt en del kjøring i sentrum. Arbeidstiden variere fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, og behovet er fra før festivalstart til etter festivalslutt. Disponering av egen bil er ikke en forutsetning da festivalen leier inn det som trengs av kjøretøy. Oppgi i kommentarfeltet i søknadskjemaet om du disponerer egen bil.

TICC

Vil du jobbe tett på vårt kammermusikkakademi Trondheim International Chamber Music Competition & Academy (TICC)? Her følger du opp ensemblene gjennom ukas mesterklasser på vei mot Akademiets avslutningskonsert.

Registrering

Registrer deg som frivillig i dette skjemaet. Vi ønsker deg hjertelig velkommen som frivillig i 2019!