Trondheim kammermusikkfestival 19.-26. september 2021

Korona-info Kjøp billetter Program Artister Partnere
English

Frivillig

Generell info Tilgjengelighet Frivilliggrupper

Generell info

Hvert år er vi avhengige av mange frivillige ildsjeler for å gjennomføre festivalen. Vi trenger frivillige til mange ulike oppgaver. Vi har seks ulike grupper du kan velge mellom. Hver gruppe ledes av en prosjektleder som har ansvar for å legge til rette arbeidsplaner og informasjon om arbeidsoppgaver til gruppemedlemmene.

Vi holder et informasjonsmøte i god tid før festivalen hvor blant annet prosjektlederne vil bli introdusert.

I 2021 blir frivilligmøtet avholdt: Dato annonseres i august.

Spesielt for 2021: På grunn av korona-pandemien trenger vi ekstra hjelp. Vi skal sørge for at det blir en trygg opplevelse for publikum, frivillige og artister. Vi legger ut oppdatert informasjon om koronasituasjonen på våre nettsider her.

Vi tilbyr:
Som takk for innsatsen får du et eksemplar av festivalens T-skjorte, og adgang på utvalgte generalprøver med kapasitet. I tillegg vil det bli åpning for tilgang til konserter der det er kapasitet, men på grunn av publikumsrestriksjonene har vi færre plasser enn tidligere. Du blir også invitert til en avslutningsfest for frivillige. Vi vil gjøre det vi kan for å gi deg musikalske og sosiale opplevelser du kan leve lenge på!

Vi ønsker at du:
Er blid, entusiastisk og har innsatsvilje!

Påmelding:
Vi ønsker deg hjertelig velkommen som frivillig i 2021! Påmeldingen er åpen. Klikk her for å melde deg på.

Spørsmål?
Ta kontakt på e-post thekla@kamfest.no dersom du har spørsmål. 

Tilgjengelighet

 
Alle skal ha muligheten til å være frivillig på Kamfest. Har du behov for tilretteleggelse ønsker vi at du tar direkte kontakt med oss slik at vi kan gi deg en god frivilligopplevelse. Send mail til thekla@kamfest.no eller ring 99785659.

Frivilliggrupper

DISTRIBUSJON

Denne gruppen har ansvar for distribusjon av festivalmagasinet, flyers og plakater i Trondheim og omegn i forkant av og under festivalen. Det er behov for frivillige både med og uten førerkort til dette arbeidet, og vi trenger personer som er tilgjengelige i månedene før festivalen. 
 

BILLETTSALG/-KONTROLL

Her vil du jobbe med salg av billetter og billettkontroll på de ulike konsertarenaene. Som billettselger, vakt og billettkontrollør er du i direkte kontakt med publikum og skal bidra med å informere publikum om festivalprogrammet og veilede publikum med en serviceorientert innstilling. I forkant av festivalen vil du få orientering og opplæring i billett- og betalingssystemet vi bruker. Arbeidstiden er på kveldstid. Billettkontrollører sørger for innslipp og billettkontroll, samt sikring av rømningsveier i konsertlokalene.
 

ARRANGEMENT/RIGG

Denne gruppen jobber med opp- og nedrigg på konsertstedene, frakt av instrumenter og bistår med teknisk rigg dersom det er behov for det. Noe av arbeidet kan være fysisk krevende. Arbeidstiden vil variere, og vi har behov for folk fra tidlig morgen til etter konsertslutt.
 

FESTIVALKONTOR

Dette er arbeid på festivalkontoret vårt på Scandic Nidelven hotell. Oppgavene varierer fra akkreditering og billettsalg til å svare på spørsmål fra publikummere, artister og andre. Som kontorfunksjonær er du i direkte kontakt med publikum, artister og andre frivillige. Vi er derfor på jakt etter blide og serviceorienterte medarbeidere. Før oppstart av festivalen vil du få orientering og opplæring i billett- og betalingssystemet vi bruker. Arbeidstiden er fordelt på to vakter i tidsrommet 10.00-18.00.
 

CATERING

Cateringgruppen jobber med å servere mat på de ulike konsertarenaene til artistene, prosjektledere og frivillige. Her trenger vi frivillige til å utføre enkle kjøkkenoppgaver, og vi ønsker serviceinnstilte og ryddige medarbeidere.
 

TRANSPORT

Denne gruppen har ansvar for transportering av artister og gjester. Her trenger vi seriøse og erfarne medarbeidere med gode kjøreegenskaper. Utvidet sertifikat er en fordel, men ikke en forutsetning. Behovet er transport til og fra Værnes, samt en del kjøring i sentrum. Arbeidstiden variere fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, og behovet er fra før festivalstart til etter festivalslutt. Disponering av egen bil er ikke en forutsetning da festivalen leier inn det som trengs av kjøretøy. Oppgi i kommentarfeltet i søknadskjemaet om du disponerer egen bil.
 

FARGESPILL

Fargespill Trondheim er et festfyrverkeri av en forestilling med barn og unge fra mange land i samspill med profesjonelle musikere. I 2021 foregår aktiviteten helga i uke 37 og fra mandag til lørdag i uke 38, og vi trenger noen som kan hjelpe til både på dagtid og noen av ettermiddagene. Dette er et svært givende prosjekt å være en del av. Still oss gjerne spørsmål om du lurer på noe. Les mer om Fargespill her.
 

TICC COMPETITION/ACADEMY

Vil du jobbe tett på vårt kammermusikkakademi TICC - Trondheim International Chamber Music Competition & Academy? Her følger du opp ensemblene gjennom ukas mesterklasser på vei mot Akademiets avslutningskonsert. Les mer om TICC her.