Trondheim kammermusikkfestival 22.-29. September 2024

OM FESTIVALEN Partnere KONTAKT Competition Program
English

Vi skal hjem til Marianne og Terje Hyldmo ved Ladestien

Publisert: 10.09.2021

Endelig kan vi avsløre hvor årets Hjemme hos deg-konsert blir! Turen går til Lade og Karisvingen 24 B, et moderne hus ved Ladestien med panoramautsikt mot fjorden. Valget for årets Hjemme hos deg-konsert falt på et moderne hus i nærheten av Ringvebukta. Her ønsker Marianne og Terje Hyldmo velkommen til Oslo strykekvartett og publikum. Boligen ligger fint til ved Ladestien og vi tror det blir en nydelig opplevelse å få høre Oslo strykekvartett mens man nyter utsikten. Hyldmo reklamerer med et stort og åpent rom, slik at alle får orkesterplass til denne begivenheten, og håper at folk som vanligvis ikke oppsøker klassisk musikk vil komme og få en opplevelse for livet.

Oslo strykekvartett startet i 1991 og er et av Skandinavias mest anerkjente kammerensembler, kjent for sitt dype engasjement og unike evne til å kombinere intellektuell tilnærming med levende presentasjon. De ble internasjonalt kjent i 1994 gjennom finaleplass i London Intl. String Competition og innspillingen av Griegs strykekvartetter. Kvartetten har vært faste gjester på alle de store kammermusikkfestivalene i Norge, gjestet store internasjonale arrangementer, inkludert Schleswig Holstein­festivalen, og har jevnlig konserter i Wigmore Hall. USA­-debuten i Carnegie Hall i 2005 er høydepunktet i deres internasjonale karriere. Nå gleder vi oss til å høre dem i en intim konsert med humor og varme på Lade.

Klikk her for å kjøpe billetter til konserten. 

Parkering i Ringvebukta. Ca. fem minutter å gå derfra. 

Buss nr. 20 til Ringve museum.

Som på alle andre konserter under Trondheim kammermusikkfestival er smittevern i fokus. Les mer om våre smitteverntiltak her.