Trondheim kammermusikkfestival 24. september-1. oktober 2023

Kjøp billetter Program Artister KONTAKT Partnere
English
Tidspunkt ikon
tor. 22. sep - 12.00
Sted ikon
PKA ARKITEKTKONTOR, BRATTØRGATA 5

HJEMME HOS PKA ARKITEKTER

Gratis inngang
Medvirkende
Florian Rademacher Krogsæter, althorn
Emil Rademacher Krogsæter, tuba
Sonoro strykekvartett 

Det er alltid hyggelig med konsert hos en av våre samarbeidspartnere. I år tar vi med noen av de ypperste unge talentene landet har å by på innen blås og stryk til PKA i Brattørgata. 

Florian og Emil Rademacher Krogsæther er to prisbelønte brødre fra «Stjernekampbygda» Tomrefjord. Emil (tuba) vant sin klasse i Ungdommens musikkmesterskap 2021 og har konkurrert internasjonalt. Florian (althorn) ble Årets Musiker i Ungdommens musikkmesterskap 2019 og fikk Publikumsprisen og ble kåret til Årets Talent. Begge er med i talentprogrammet «Unge musikere» Trondheim.

Sonoro strykekvartett ble stiftet i 2019, og består av Martha-Pil Neumer (fiolin), Tuva Odland (fiolin) Joshua Kail (bratsj) og Hedda Aadland (cello). De har studert ved Barratt Due musikkinstitutt, hvor de fikk kammermusikkundervisning av Kari Ravnan og Geir-Inge Lotsberg, førstefiolinisten i Oslo Strykekvartett. Kvartetten er en del av Young Oslo Quartet Series, som den første unge strykekvartetten som er engasjert tre år på rad (2019-2021). Som en del av den unge kvartettserien får de konsertopplevelse og mesterklasser med verdenskjente kvartetter. Tidligere har kvartetten spilt for medlemmer av Vision String Quartet, Juilliard String Quartet, Skampa Quartet, samt de tre store norske kvartettene; Vertavo, Engegaard og Oslo Strykekvartett.

Tilgjengelighet

Ikke trinnfri adkomst.

 

I samarbeid med PKA, Talent Trondheim og Talent Norge.