Trondheim kammermusikkfestival 24. september-1. oktober 2023

Kjøp billetter Program Artister KONTAKT Partnere
English
Tidspunkt ikon
søn. 29. sep - 11.00
Sted ikon
Ringve Musikkmuseum

FABELAKTIG FORMIDDAG PÅ RINGVE

Kr 250,-/125,- (stud/barn)/ 550,- (familie 2+2) Barn under 2 år gratis!

Fabelaktig formiddag er barnas og familienes store festivalopplevelse. Her vil det yre av musikk, lek og latter, både ute og inne. Én billett gjelder for alt denne dagen og du kan velge og vrake mellom fire forskjellige forestillinger. Det blir instrumentverksted hvor du kan lage ditt eget instrument, sirkus på tunet med Trondheim kommunale kulturskole, og en rekke flotte forestillinger i museets små og store saler. Salg av mat og drikke i Café Victoria. Alt innrammet av vakre høstfarger i Ringves hage og et mylder av små og store festivalbrukere.

KONSERTSALEN kl 11.15 og 13.00

POLKABJØRN & KLEINE HEINE

Medvirkende

Bjørn Tomren, sang og gitar

Heine Bugge, trekkspill

Trekkspill-lag fra TKK, lærer: Berit Lillevold

Universets beste jodle- og trekkspillduo, Polkabjørn & Kleine Heine kommer til Ringve denne dagen for å spre trekkspillglede og jodleentusiasme til alle, store som små! Med seg på laget har de elever fra trekkspillklassen ved Trondheim kommunale kulturskole, og lager en konsert fylt av kos, tårer, sang og glede. Bli med på en heidundrende forestilling med trekkspill og allsang.

 

Victoriasalen kl 11.30,12.30 og 14.00

HØRE TIL

Medvirkende

Marion Walker, obo

Sarah Warner Vik, fagott

Kjersti Beate Vindal, harpe

Erlend Skei, kontrabass

Knut Anders Vestad, orgel

Tormod Tvete Vik, komponist

Karin Hennie, manus og regi

I denne konsertforestillingen kommer vi tett på fem «utrydningstruede» klassiske instrumenter som alle er ensomme og lengter etter noen venner å leke med. Kanskje finner de hverandre til slutt? Instrumentene vi møter er obo, fagott, harpe, kontrabass og orgel. Etter forestillingen vil barna få mulighet til å prøve ut noen av instrumentene.

 

Salen kl 12.00 og 13.30

PÅ GEITEVIS

Medvirkende

Jorun Marie Kvernberg, komponist,fele, hardingfele,sang

Unni Boksasp, sang

Dag-Filip Roaldsnes, piano, sang

Daniel Herskedal, tuba

Manus: Fridtjov Urdal og Tore Nysæther

Regi og scenografi: Tore Nysæther

 

Også Aasmund Olavsson Vinje var liten en gang. Han passet på den blå bukken sin så godt han kunne, men Blåmann forsvant oppi ura der et sted, og Aasmund glemte det aldri. Kanskje var det savnet som gjorde at han strømmet over av ord, dikt og engasjement resten av livet? To folkemusikere og to jazzmusikere leker med nye toner til Vinje sine gamle ord. For store og små maler de frem små historier om hvem denne kunstneren var, og hva han hadde på hjertet.

 

Musikkhagen kl 11.30 og 13.30

BABYKONSERT

Eldbjørg Raknes

 

Eldbjørg Raknes har jobbet med konserter for barn som del av sitt arbeid i hele sin karriere. Med stemme, perkusjon og live sampling inviterer her Eldbjørg Raknes babyene inn i sitt univers – og til å være med å lage lyd, så ingen vet hvor stort kor eller orkester vi får! Som i all sin musikk henter Raknes inspirasjon fra ulike sjangre og hjørner av verden og universet!

OBS! bare for babyer (0-12mnd) med følge (kun voksne).

 

 

 

Kjøp billetter til Fabelaktig Formiddag her