Trondheim kammermusikkfestival 20.-27. september 2020

Korona-info Program Kjøp billetter KONTAKT Competition
English

Kjøp billetter her

Kjøp 4 billetter eller flere i samme bestilling og få 20% rabatt! Rabatten legges automatisk til ordren din.

 

FESTIVALPASS OG RABATTER
I forbindelse med koronapandemien er det innført store begrensninger på antall publikummere ved alle konsertene. Derfor kan vi dessverre ikke tilby festivalpass i år. I stedet tilbyr vi 20% rabatt ved kjøp av fire eller flere billetter! Rabatten legges automatisk til, og gjelder om du kjøper fire eller flere billetter til ett arrangement, eller om du kjøper til forskjellige arrangement. Rabatten gjelder alle konserter unntatt Credo, Åpningskonsert (Fargespill) og "Mozart & Simpson". 

VÆR OBS PÅ ENDRINGER

Våren 2020 har vært utfordrende for mange, også kulturbransjen. Administrasjonen følger utviklingen rundt koronaepidemien nøye og vi forholder oss til gjeldende retningslinjer fra FHI, regjering og andre myndigheter. Dette vil kunne føre til endringer i programmet eller i publikumskapasitet. Trygghet og helse for artister, frivillige og publikum kommer først. Klikk her for oppdatert informasjon.

Slik kjøper du billetter

Vi oppfordrer til å kjøpe billetter via nettsiden vår. Ved kjøp over disk oppfordrer vi til å handle kontantløst.

PÅ NETT

Billetter kjøper du raskt i oversikten over.

OVER DISK

Fra 17.august: I andre etasje på Dokkhuset på Nedre Elvehavn.
Merk at Dokkhuset kan ha reduserte åpningstider i forbindelse med koronapandemien.
 
Fra mandag 21. september: I sekretariatet på festivalhotellet Scandic Nidelven.
Åpent: (man-fre) 10-18, (lør) 10-16.
 
Unntak: Billetter til konserten med TSO og Åpningskonserten med Fargespill selges over disk i Olavshallens billettluke, eller på nett.

VED INNGANG

En time før konsertstart.
Alle billettpriser er inkludert billettavgift. 
 
Ved kjøp av billetter på konsertsted, må alle billettløsere fylle ut skjema med navn og mobilnummer, på grunn av regler for smittesporing. Skjemaet slettes 1 måned etter festivalen. Dette oppbevares ikke elektronisk, men opplysningene må oppgis til helsemyndigheter ved varsel om smitte. 

 

RULLESTOLBRUKERE OG LEDSAGERBEVIS

Billetter til rullestolbrukere er tilgjengelig på våre billettsider på arrangementene hvor det er mulig å komme inn med rullestol. Om du ønsker å kjøpe billett til en Hjemme hos-konsert og er avhengig av rullestol eller trenger annen tilrettelegging, ta kontakt med oss på billett@kamfest.no

Ledsagere med gyldig bevis kommer gratis inn på alle våre konserter. Ta kontakt med billett@kamfest.no for bestilling av ledsagerbillett.