Trondheim kammermusikkfestival 22.-29. September 2024

OM FESTIVALEN Partnere KONTAKT Competition Program
English

Vinn en konsert hjemme hos deg!

Publisert: 07.08.2020

Påmeldingen for årets Hjemme-hos-deg konkurranse er åpen!Kunne du tenke deg en kammerkonsert i stua? Eller har du en fin kjeller som egner seg, eller kanskje en låve? Gammalgrass stiller med musikken, om du stiller med lokalet! 
 
Gammalgrass er et sagnomsust liveband med velkjente Ola Kvernberg på fele, Ole Morten Vågan på bass og multiinstrumentalist Stian Carstensen på alt det andre. Trioen er berømt for sine livlige fremførelser, spilleglede, driftige virtuositet og kompetente musikalske humor. Her eksperimenteres det med hva som skjer når man putter alt i en og samme gryte, fra jazz og klassisk, blues og bluegrass til engelsk pop og balkanrytmer, til tider så hinsides fort at deres tekniske briljans umulig kan overses.
 
Klikk her for å komme til søknadsskjemaet, og fortell oss hvorfor akkurat ditt hjem passer så bra til denne konserten! Søknadsfrist er 1.september, og vinneren annonseres kort tid etter.
 
Årets valg vil kunne påvirkes av restriksjonene rundt korona-pandemien. Festivalen forholder seg til de til enhver tid gjeldende regler, og gjennomfører konserten på samme måte som de andre Hjemme hos-konsertene, med fokus på avstand og smittevern.