Trondheim kammermusikkfestival 19.-26. september 2021

Partnere KONTAKT OM FESTIVALEN Competition FARGESPILL TRONDHEIM
English

Slik kjøper du billetter

Publisert: 17.06.2021
Vi oppfordrer til å kjøpe billetter via nettsiden vår. 


PÅ NETT

Billetter kjøper du raskt i oversikten over.

OVER DISK

I uke 26-30 kan du kun kjøpe billetter på nett.

Fra mandag 20. september kan du kjøpe billetter i sekretariatet på festivalhotellet Scandic Nidelven. Åpent: (man-fre) 10-18, (lør) 10-16.

Ta kontakt på post@kamfest.no om du ønsker å kjøpe billetter over disk før 20. september.

Unntak: Billetter til konserten med TSO og konserten med Fargespill selges over disk i Olavshallens billettluke, eller på Olavshallens nettsider her.

VED INNGANG

En time før konsertstart.

Alle billettpriser er inkludert billettavgift. 
 
Ved kjøp av billetter på konsertsted, må alle billettløsere fylle ut skjema med navn og mobilnummer, på grunn av regler for smittesporing. Skjemaet slettes 1 måned etter festivalen. Dette oppbevares ikke elektronisk, men opplysningene må oppgis til helsemyndigheter ved varsel om smitte.  

RULLESTOLBRUKERE OG LEDSAGERBEVIS

Billetter til rullestolbrukere er tilgjengelig på våre billettsider på arrangementene hvor det er mulig å komme inn med rullestol. Om du ønsker å kjøpe billett til en Hjemme hos-konsert og er avhengig av rullestol eller trenger annen tilrettelegging, ta kontakt med oss på billett@kamfest.no

Ledsagere med gyldig bevis kommer gratis inn på alle våre konserter. Ta kontakt med billett@kamfest.no for bestilling av ledsagerbillett.

FESTIVALPASS OG RABATTER

På grunn av koronapandemien og restriksjoner i publikums- antall kan vi dessverre ikke selge festivalpass i år. I stedet tilbyr vi 20 % rabatt ved kjøp av fire eller flere billetter.

Rabatten gjelder om du kjøper fire eller flere billetter til ett arrangement, eller om du kjøper til forskjellige arrangement. Den legges automatisk til når du kjøper billettene i en samlet handel på nett (NB! Husk å legge alle billettene i «handlekurv» før du trykker «betal».)

Rabatten gjelder alle konserter unntatt Musikalsk helaften på Credo, Is a Rose (TSO) og Fargespill Trondheim fyller 10.

Spesialrabatt for grupper: Kontakt oss på post@kamfest.no eller ring: (+47) 40 04 11 20.