Trondheim kammermusikkfestival 23.-29. september 2019

Kjøp billetter Competition
English
Tidspunkt ikon
man. 24. sep - 18.00
man. 24. sep - 19.00
man. 24. sep - 20.00
Sted ikon
Credo restaurant

Utsolgt! Musikalsk helaften på Credo

450,- / 1000,- / 2950,-

Medvirkende
Come Shine
Maxwell Quartet
Øivind Farmen, trekkspill
Lars Eggen, baryton
Sturla Eide, fele

Credo Restuarant og Trondheim kammermusikkfestival ønsker velkommen til en kveld helt utenom det vanlige. I de fantastiske nye lokalene på Lilleby blir det tett samspill mellom mat, vin og musikk. Musikere og kjøkken på topp internasjonalt nivå, kortreist og kontinentalt på en gang!

Du kan velge mellom tre forskjellige pakker:

Credo er den ultimate helaften og starter allerede kl 18.00. Her blir det også kortreist mat og musikk fra Fannrem på messaninen og italiensk stemning i Delikatessen, mens h oveddelen vil foregå i de eksklusive Credo­lokalene som har kun 30 plasser. Maxwell Quartet og Come Shine blir selvf ølgelig med her også. Kvelden avsluttes inne i Jossa sammen med Come Shine og alle de andre gjestene. Cirka 22 retter + vinpakke for kr 2950. En kveld du aldri vil glemme!

Jossa+ starter kl 19.00. Som aperitif blir det kortreist mat og musikk fra Fannrem på messaninen før du går ned i Delikatessen og får oppleve ekte italiensk Bella Notte­ stemning. Så går du inn i Jossa til hovedrett, dessert, Maxwell Quartet og Come Shine. 4 retter + vinpakke for kun kr 1000. Det er bare å glede seg.

Jossa starter kl 20.00 og tilbyr Maxwell Quartet, hovedrett, Come Shine, dessert og ett glass drikke for kun kr 450. Alt foregår i Jossa. Bedre valuta for pengene skal du lete lenge etter.

NB! Dersom dere er flere som ønsker å sitte på samme bord billettene kjøpes i samme ordre, ikke hver for seg.