Trondheim kammermusikkfestival 24. september-1. oktober 2023

Kjøp billetter Program Artister KONTAKT Partnere
English
Tidspunkt ikon
man. 23. sep - 18.00
man. 23. sep - 19.30
Sted ikon
Credo Restaurant og Jossa Mat & Drikke

MUSIKALSK HELAFTEN PÅ CREDO

Credo: 3500,- Jossa 1050,-

Emilia Amper, nyckelharpa og sang

Torstein Fosmo, tenor

Sigmund Tvete Vik, fiolin

Anders Larsen, fiolin

Bergmund Skaslien, bratsj

Marit Aspås, cello

Trine Knutsen, fløyte

Polkabjørn og Kleine Heine

Opplev musikk og kjøkken på topp internasjonalt nivå, kortreist og kontinentalt på samme tid.

Trondheim kammermusikkfestival er stolte over å samarbeide med Credo Restaurant også i år, ikke minst etter at Credo tok steget opp i Michelinstjernehimmelen. I de fantastiske lokalene på Lilleby får du oppleve tett samspill mellom mat,vin og musikk. 

Du kan velge mellom to forskjellige pakker:

Jossa start kl 19.30 med folkemusikk og kortreist mat som forrett på Mesaninen før du går ned i Delikatessen og får oppleve ekte italiensk Bella Notte-stemning. Deretter går du inn i Jossa til hovedrett, dessert, variert musikk og ikke minst avslutning ved Polkabjørn og Kleine Heine. Her får du tre retter + vinpakke for kun kr 1050. Det er bare å glede seg.

Credo er den ultimate helaften og starter allerede kl 18.00. Her blir det folkemusikk og kortreist mat på Mesaninen og italiensk stemning i Delikatessen før du går inn i de eksklusive Credo-lokalene som har kun 30 plasser. Alle musikerne vil bidra mellom de fantastiske rettene, fra vakre sanger og sødmefylt strykekvartett til humoristisk jodling og strupesang. Cirka 22 retter + vinpakke til kr 3500 - garantert en kveld du sent vil glemme!

 

Kjøp billetter til Credo her og til Jossa her