Trondheim kammermusikkfestival 22.-29. september 2019

Program Kjøp billetter Competition
English
Tidspunkt ikon
ons. 25. sep - 18.00
Sted ikon
Hasselbakkveien 15 B

Hjemme hos deg?

300,-/150,- (stud)

Nordic Voices

Ragnhild Hemsing

Emilia Amper

I år blir en hundre år gammel villa med fjordutsikt rammen for "Hjemme hos deg?"-konserten, når Nordic Voices, Emilia Amper og Ragnhild Hemsing stemmer opp med vokal- og strengemusikk. En tur i den fantastiske hagen er i seg selv verdt konsertbilletten, så møt opp tidlig for å nyte fjordutsikten! 

Idyllisk beliggende ved sjøen på Hasselbakken, ligger villaen som i år skal huse «Hjemme hos deg?»-konserten under Trondheim kammermusikkfestival. 
 
- Å få en konsert hjemme hos oss er som å blåse liv i historien, sier Gunn Solberg, husets vertinne. Her har det vært mye musikk og sosiale sammenkomster, både før i tiden og nå.
 
Det er mannen hennes, Lars, sitt barndomshjem de nå åpner for musikkglade kjente og ukjente. Under krigen ble det holdt illegale konserter i huset, bak blendingsgardinene, så det ligger både musikk og historie i veggene. Nå er de begge spente og glade for å kunne ønske velkommen til konsert!

Vokalensemblet Nordic Voices byr på variert repertoar, fra barokkmusikk til folketoner, mens duoen Hemsing og Amper serverer det beste av norsk/svensk folkemusikk.

 
Konserten finner sted i Hasselbakkvegen 15 B onsdag 25. september kl. 18.00. Billetter kan kjøpes her.
 
Det er begrenset med parkering så vi anbefaler alle å parkere på p-plassen ved Rotvoll-fjæra. Fortsett så Ladestien til fots mot Ranheim og Hasselbakkvegen 15B ligger på venstre hånd etter ca. 5 min gange.