Trondheim kammermusikkfestival 22.-29. September 2024

OM FESTIVALEN Partnere KONTAKT Competition Program
English
Tidspunkt ikon
tir. 22. sep - 22.00
Sted ikon
Selbuvegen 618, 7550 Hommelvik

HJEMME HOS DEG?

325,-/150,- (stud)

Medvirkende
Gammalgrass:
Stian Carstensen, trekkspill, banjo m.m.
Ola Kvernberg, fiolin
Ole Morten Vågan, kontrabass

Endelig kan vi avsløre hvor årets Hjemme hos deg-konsert blir: nemlig i låven på det vakre småbruket til Agnes Østlie og Lars Sæbø. Med sin gode akustikk og minst like gode stemning er låven en ypperlig ramme for kveldens konsert med bandet Gammalgrass. Konserten strømmes direkte på YouTube fra klokka 22.

Ekteparet Østlie og Sæbø kjenner Trondheim kammermusikkfestival godt fra før. Selv har de vært på festivalen mange ganger, og er spesielt opptatt av å få med seg festivalens kammermusikkonkurranse TICC. De har en stor kjærlighet for musikk, og på fritiden spiller de i strykekvartett og korps. Småbruket i Hommelvika har vært Østlie og Sæbøs hjem siden 80-tallet, og etter de pusset opp låven har denne vært i flittig bruk for både konserter og orkesterseminarer. Og nå syns de det er veldig stas at festivalen kommer helt "ut på landet" for å besøke dem!

Gammalgrass er et sagnomsust liveband med velkjente Ola Kvernberg på fele, Ole Morten Vågan på bass og multiinstrumentalist Stian Carstensen på, ja, alt det andre. Trioen er berømt for sine livlige fremførelser, spilleglede, driftige virtuositet og kompetente musikalske humor. Her eksperimenteres det med hva som skjer når man putter alt i en og samme gryte, fra jazz og klassisk, blues og bluegrass til engelsk pop og balkanrytmer, til tider så hinsides fort at deres tekniske briljans umulig kan overses.

Det er god parkeringsplass på gården.

Kjøp billetter her.
Les om festivalens smitteverntiltak her.