Trondheim kammermusikkfestival 22.-29. September 2024

Program Artister KONTAKT Partnere OM FESTIVALEN
English
Tidspunkt ikon
tor. 26. sep - 18.00
fre. 27. sep - 18.00
Sted ikon
Konsertsalen Bifrost, Heimdal VGS.

FARGESPILL TRONDHEIM

300,-/150,-(stud)/550,-(familie 2+2)

Medvirkende

Barn og unge fra hele verden

Trond Hustad, kapellmester

Magnus Forsberg, trommer

Hans Petter Vik Sæther, gitarer

Mattis Kleppen, bass

Luftforsvarets Musikkorps

Torodd Wigum, dirigent

 

Regi/instruksjon:

Ingrid Fostad,Lea Moxness, Seela Wanvik og Majken Wærdahl.

Gjennom musikk, sirkus og dans ser vi hvor åpenbart det er at vi er like og hvor berikende det er at vi er forskjellige!

Fargespill Trondheim har hvert år siden 2012 levert forrykende forestillinger som rører og berører publikum i alle aldre. "Vi er veldig stolte av Fargespill, som har levert fantastiske resultater", sa ordfører Rita Ottervik da hun overrakte kommunens kulturpris til Fargespill Trondheim i fjor.

I år inntar Fargespill praktfulle Bifrost konsertsal på nye Heimdal vgs. Legg turen til et av Norges flotteste skolebygg og opplev skikkelig trøkk når selveste Luftforsvarets musikkorps blir med på laget. Om du ikke allerede kjenner Fargespilleventyret - her møter du unge trøndere fra hele verden som byr på musikk og dans fra sine hjemland, i kreativ miks med den norske kulturarven. Stikkord er identitet, raushet og felleskap.

 

Kjøp billett til torsdagsforestillingen her 

Kjøp billett til fredagsforestillingen her

 

 

Fargespill er et samarbeid mellom Trondheim kammermusikkfestival, Trondheim kommunale kulturskole, Luftforsvarets Musikkorps og Stiftelsen Fargespill.Støttet av Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune, Nidaros Sparebank og Gjensidigestiftelsen.