Trondheim kammermusikkfestival 22.-29. September 2024

OM FESTIVALEN Partnere KONTAKT Competition Program
English
Tidspunkt ikon
søn. 30. sep - 11.00
Sted ikon
Ringve musikkmuseum

FABELAKTIG FORMIDDAG

250,- / 125,- (stud./barn) / 550,- (familie 2+2). Barn under 2 år gratis

Fabelaktig Formiddag er barnas og familienes store festivalopplevelse. På Ringve vil det yre av musikk, lek og latter, både ute og inne. Én billett gjelder for alt denne dagen og du kan velge og vrake mellom en rekke forskjellige forestillinger. Det blir instrumentverksted hvor du lager ditt eget instrument, sirkus på tunet med Trondheim kommunale kulturskole og en rekke flotte forestillinger i museets små og store saler. Salg av mat og drikke i Café Victoria. Alt innrammet av vakre høstfarger i Ringves hage og et musikalsk mylder av små og store festivalbrukere.

 

KONSERTSALEN kl. 11.15 og 13.00
Meg og Kammeraten min

Medvirkende
Martin Hagfors
Erik Johannessen
Sjetne Pikekor
Ensemblesangere fra kulturskolen

Meg og kammeraten min presenterer musikk for alle, små og store, som liker å dele en god sang, la seg forføre, nynne med, danse litt og synge i lag. Duoen får fram både humring og gåsehud, de serverer solide mengder med ellevill humor og ikke minst ypperlig pop. Med lekne trombonesoloer og smektende vokalharmonier vet de hvordan de skal sjarmere sitt publikum!

Målgruppe: 3-103 år

 

 

SALEN kl. 11.30, 12.30 og 14.00
Du store mamelukk

Medvirkende
Frøken Frikadello:
Runa Bergsmo
Erika Toth
Bendik Lund Haanshus

Hopp til månen med Frøken Frikadello! En familiekonsert med kenguruer, kakerlakker og mamelukker. Og det fantastiske bittelille Mini-mamelukkorkesteret. Sangene handler om å være så sint at man vil hoppe til månen, få besøk av en frekk kakerlakk, være tankefull og være fullstendig oppslukt av gravemaskiner og sementblandere.

Målgruppe: 3-9 år 

 

VICTORIASALEN kl. 12.00 og 13.30
Verken fugl eller fisk - Baby Becomings

Medvirkende
Musikere: Siri Gjære, Tor Haugerud og Sunniva Skjøstad Hovde
Skuespiller: Siri Schnell Juvik
Regi: Lise Hovik
Dramaturg: Elena Perez
Scenografi og figurer: Anne Helga Henning og Lise Hovik
Kostymer: Berit Haltvik With og Lise Hovik

Baby Becomings er en musikalsk teaterforestilling for de aller minste, 0-2 år. Vi inviterer småbarn med foreldre/omsorgspersoner til å sitte med oss på myke ullpledd rundt en kvadratisk scene, som utgjør en slags lekeplass eller territorium for skuespilleren og musikerne. Med rytmer og sang henvender vi oss til de minste, og reisen gjennom ulike sanselige verdener begynner. Kostymer og scenografi, som består av lag på lag av ulike mønster, farger, materialer og følelser, blir avdekket. Forestillingen beveger seg nedover, alltid til noe nytt og annet, transformerer fra himmel til jord, fra gressing som blir til kiling og latter, som blir til en dans som blir til en fisk som flyr og til oppdagelser av skatter på havets bunn. Ta med en baby og bli til sammen med oss på den myke havbunnen!

Målgruppe: 0-2 år

 

 

HAGEN kl. 11.30, 12.30 og 14.00
Treet med det rare i

Medvirkende
Beate Brox
Kine Isachsen

Hva skjer med trærne når de blir hugget ned? Noen blir til planker, noen til papir eller ved – og noen blir til musikkinstrumenter! «Treet med det rare i» er et eventyr om treet som drømmer om å bli musikkinstrumenter.

Målgruppe: 3-8 år

 

I samarbeid med Ringve musikkmuseum.