Trondheim kammermusikkfestival 24.-30. september 2018

Program Competition
English
Tidspunkt ikon
søn. 30. sep - 11.00
Sted ikon
Ringve musikkmuseum

Fabelaktig Formiddag

250,- / 125,- (stud./barn) / 550,- (familie 2+2). Barn under 2 år gratis

Fabelaktig Formiddag er barnas og familienes store festivalopplevelse. På Ringve vil det yre av musikk, lek og latter, både ute og inne. Én billett gjelder for alt denne dagen og du kan velge og vrake mellom en rekke forskjellige forestillinger. Det blir instrumentverksted hvor du lager ditt eget instrument, sirkus på tunet med Trondheim kommunale kulturskole og en rekke flotte forestillinger i museets små og store saler. Salg av mat og drikke i Café Victoria. Alt innrammet av vakre høstfarger i Ringves hage og et musikalsk mylder av små og store festivalbrukere.

 

KONSERTSALEN kl. 11.15 og 13.00
Meg og Kammeraten min

Medvirkende
Martin Hagfors
Erik Johannessen
Sjetne Pikekor
Ensemblesangere fra kulturskolen

Meg og kammeraten min presenterer musikk for alle, små og store, som liker å dele en god sang, la seg forføre, nynne med, danse litt og synge i lag. Duoen får fram både humring og gåsehud, de serverer solide mengder med ellevill humor og ikke minst ypperlig pop. Med lekne trombonesoloer og smektende vokalharmonier vet de hvordan de skal sjarmere sitt publikum!

Målgruppe: 3-103 år

 

 

SALEN kl. 11.30, 12.30 og 14.00
Du store mamelukk

Medvirkende
Frøken Frikadello:
Runa Bergsmo
Erika Toth
Bendik Lund Haanshus

Har du noen gang lett etter noe, men så finner du noe helt annet? En legokloss, en sokk, bilnøklene til mamma… Frøken Frikadello leter også etter noe. Hun leter etter en sang. Ikke en helt vanlig sang, men en helt spesiell sang. Mens hun leter finner hun mye forskjellig: en søt kanin og en kengurumor, gravemaskinmusikk og kakepartymusikk.

Målgruppe: 2-8 år 

 

VICTORIASALEN kl. 12.00 og 13.30
Verken fugl eller fisk - Baby Becomings

Medvirkende
Musikere: Siri Gjære, Tor Haugerud og Sunniva Skjøstad Hovde
Skuespiller: Siri Schnell Juvik
Regi: Lise Hovik
Dramaturg: Elena Perez
Scenografi og figurer: Anne Helga Henning og Lise Hovik
Kostymer: Berit Haltvik With og Lise Hovik

Verken fugl eller fisk er et teaterprosjekt som handler om rare dyr og forvandlinger. Forestillingen skaper undring i en trygg atmosfære av levende musisk samspill. Gjennom sang og rytmer i møte med ulike materialiteter og fysisk teater undersøker vi med nysgjerrighet den forunderlige tilblivelsen av ukjente skapninger som den Dansende Soppen, Anemonesøstrene, den triste flyvende Skaten og den gule ballen Happy på svømmetur i havet.

Målgruppe: 0-2 år

 

 

HAGEN kl. 11.30, 12.30 og 14.00
Treet med det rare i

Medvirkende
Beate Brox
Kine Isachsen

Hva skjer med trærne når de blir hugget ned? Noen blir til planker, noen til papir eller ved – og noen blir til musikkinstrumenter! «Treet med det rare i» er et eventyr om treet som drømmer om å bli musikkinstrumenter.

Målgruppe: 3-8 år

 

I samarbeid med Ringve musikkmuseum.