Trondheim kammermusikkfestival 22.-29. September 2024

OM FESTIVALEN Partnere KONTAKT Competition Program
English

Programslipp og profil 2020

Publisert: 19.06.2020

Det er med stor glede vi nå presenterer hele årets program! Årets festivaltema er "Alt er musikk. Musikk er alt", og vi har fått laget en fantastisk illustrasjon til jubileet!Programmet ble sluppet på Dokkhuset onsdag 17. juni, og det var gledelig mye folk som ville være med da vi avslørte artister, konserter og årets profil i sommervarmen! Når vi nå skal feire den 25. festivalen, er det med stor ærbødighet overfor byen, publikum, musikkmiljøet og alle musikerne som har bidratt opp gjennom årene.  

Festivalen ønsker å gi noe tilbake til byen, så i tillegg til konserter og arrangement, blir det en Hjemme hos-konsert i en kommunal bygning, med gratis inngang. Hvilken bygning vil vi avsløre over sommeren. En annen hyggelig dag som vil prege byen er åpningsdagen med Kammerorientering i Midtbyen, på Bakklandet og Solsiden.

I jubileumsåret har vi også investert i en gave til oss selv, som vil komme hele Trondheims musikkmiljø og publikum til gode – et Steinway modell D flygel! Det skal stå i Frimurerlogen når det kommer fra Berlinfilharmonien i løpet av sommeren. 

Vi har siden starten ønsket å vekke publikums nysgjerrighet. Med motto som «Åpner ører. Åpner dører.» og «Listen with care» har vi ønsket å oppfordre folk til å lytte godt etter. Kanskje er det musikk i ballongen med vann? Eller fuglekvitter og lyden av en knust fiolin? I år oppsummerer vi dette med årets festivaltema: Alt er musikk. Musikk er alt.  

Illustrasjonen som preger festivalmagasin, nettside  og plakater i år er håndtegnet av design- og illustrasjonstudioet Skurktur. Vi synes den oppsummerer Kamfest, og musikkbyen Trondheim, på en fabelaktig måte. Vi takker også vår kreative samarbeidspartner gjennom alle år, HK Reklame.

Velkommen til festival i september!